Visie en werkwijze

Jouw zoon of dochter is zoveel meer dan gedrag en eventuele diagnose. Het ontwikkelen en laten manifesteren van de talenten van jouw zoon of dochter is mijn uitgangspunt. Ik ben er namelijk van overtuigd dat elk kind uniek is, elk probleem uniek is en er daarom ook voor ieder kind een unieke aanpak nodig is.

Tijdens het coaching traject ga ik met jullie kind op zoek naar de antwoorden die in het kind zelf zitten. Symptomen kunnen niet helemaal weggenomen worden, maar dat hoeft ook niet. Door een andere benadering wordt het niet meer als last ervaren. Dit geldt voor zowel het kind als de ouders en andere gezinsleden.

Naast de coaching trajecten bied ik ook de mogelijkheid tot individuele ondersteuning en thuisbegeleiding. De invulling van thuisbegeleiding is voor elk gezin verschillend afhankelijk van de wensen en behoeften van de ouders/verzorgers en het kind. U kunt hierbij denken aan het bieden van ondersteuning bij het oefenen van vaardigheden of handelingen. Maar ook bijvoorbeeld het aanleren en oefenen van het zelf aanbrengen van structuur in dagelijkse activiteiten. Daarnaast is het ook mogelijk de zorgtaak over te nemen, zodat andere gezinsleden even tijd voor zichzelf of andere dingen hebben.

Lees meer over BRILJANT KINDERCOACHING.

Meest recente nieuwsartikelen

Geen nieuwsberichten gevonden