Reacties


Onze ervaring met Briljant kindercoaching

Wij zijn met Diana van “Briljant kindercoaching” in contact gekomen in een periode,waarin ons zoontje naar mijn gevoel teveel te verduren kreeg.

Hij was verwikkeld in een strijd om zijn ADHD een plaats te kunnen geven, daarnaast was een van zijn ouders opgenomen met een hevige burn-out. Hij had in die periode weinig zelfvertrouwen.

Vanaf het eerste moment was er een klik tussen Diana en hem, hij voelde zich op zijn gemak bij haar, en er was sprake van een vertrouwensband, waardoor hij zijn gevoelens durfde te gaan uiten.

Spelenderwijs leerde Diana hem om die dingen,waar hij het meeste last van had, een plek te geven,  en ze als het ware te ordenen. Ze leerde hem daarmee ook om er beter mee om te kunnen gaan. Hierdoor is zijn zelfvertrouwen gestegen. Aan het einde van het traject was er een evaluatie in de vorm van een persoonlijk gesprek, wat wij  als zeer prettig hebben ervaren.

Diana gaf ons zoontje net dat duwtje in de rug, dat hij in die tijd zo goed kon gebruiken, en daar zijn we haar nog steeds erg dankbaar voor!


Bel of mail

06 280 603 97

Meest recente nieuwsartikelen

Geen nieuwsberichten gevonden